Technisch vastgoedbeheer

Het is van belang dat uw vastgoed in goede staat blijft. Voor het ‘technisch beheer vastgoed’ zoals renoveren of onderhouden, adviseren we u om met de juiste leveranciers en aannemers samen te werken. Dankzij onze ruime ervaring hebben wij een groot netwerk opgebouwd aan leveranciers of aannemers. Daar kunt u uiteraard ook uit kiezen! Dit stelt ons in staat om tegen competitieve prijzen zeer betrouwbare partijen in te schakelen, waarmee we reeds geruime tijd zeer efficiënt samenwerken.  Heeft u vragen of wenst u een vrijblijvend informatief gesprek? Contacteer ons hier.

Laat ZUID Beheer uw technisch beheer vastgoed uitvoeren  

Technische coördinatie

Technische coördinatie

Volledig
Premium
• Aanspreekpunt huurder m.b.t. service vragen
• Coördineren, aansturen en opvolgen werkzaamheden dienstverleners
Wij zijn het aanspreekpunt voor uw huurder voor alle reparatie-, storings- en onderhoudsverzoeken. Kiest u voor het pakket ‘Volledig’ en doen zich dergelijke verzoeken voor, dan zullen wij onze serviceman inzetten om de situatie deskundig te beoordelen. Onze serviceman beoordeelt dan of wij het probleem zelf voor u kunnen oplossen. In dat geval brengen wij €38,50 per uur in rekening, excl. 21% BTW, om de werkzaamheden uit te voeren.

Adviseert onze serviceman om een derde partij in te zetten om het probleem te verhelpen, dan zullen wij u adviseren welke partij dit het meest voordelig kan oplossen. Gedurende het gehele traject onderhouden vervolgens wij het contact tussen huurder, verhuurder en leverancier(s).
Technisch beheer

Technisch beheer

Premium
• Aanspreekpunt huurder m.b.t. service vragen
• Grondige inspectie van de storing, onderhoud of reparatie
• Vakkundige beoordeling door onze ervaren serviceman
• Advies meest voordelige oplossing
• Coördineren, aansturen en opvolgen werkzaamheden leveranciers
• €250,-/jaar servicebudget
Wij zijn het aanspreekpunt voor uw huurder voor alle reparatie-, storings- en onderhoudsverzoeken. Kiest u voor het pakket ‘Extra’ en doen zich dergelijke verzoeken voor, dan zullen wij onze serviceman inzetten om de situatie deskundig te beoordelen. Onze serviceman beoordeelt dan of wij het probleem zelf voor u kunnen oplossen.

In het PREMIUM pakket is een jaarlijks servicebudget besteedbaar t.w.v. €250,-. Dit budget is inzetbaar voor reparatie-, schade- of storingsverzoeken die worden uitgevoerd door onze serviceman. Voor onderhoudsverzoeken, of wanneer dit budget volledig besteed is, gelden de gangbare tarieven van €38,50 per uur excl. 21% BTW.

Adviseert onze serviceman om een derde partij in te zetten om het probleem te verhelpen, dan zullen wij u adviseren welke partij dit het meest voordelig kan oplossen. Gedurende het gehele traject onderhouden wij het contact tussen huurder, verhuurder en leverancier(s).

Als u helemaal geen omkijken wilt hebben naar service vragen van huurders, en u wilt zo min mogelijk onverwachte tegenvallers, kies dan voor het pakket PREMIUM.

    Ik wil verhuren!

    Vul het inschrijfformulier in en we gaan meteen voor u aan de slag om uw woning te kunnen verhuren/beheren.

    Nu verhuren!

    Of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.