Vastgoedbelegger

Met bijna twee decennia ervaring met vastgoedbeleggingen is ZUID Beheer de ideale partner als u wilt investeren in vastgoed in de Brainport Regio Eindhoven. Als expert met een unieke invalshoek is ZUID Beheer zowel institutionele als particuliere vastgoedbeleggers van dienst bij de aankoop van vastgoed.

ZUID Beheer adviseert vastgoedbeleggers

We adviseren u graag inzake relevante aspecten als locatie, verkoopbaarheid, verwachte huuropbrengsten (onze ervaring in de nichemarkt van gestoffeerd en gemeubileerd verhuren aan expats en bedrijven geeft ons een vaak actueler marktbeeld dan reguliere verhuurpartijen), de meest optimale plattegrondindelingen en eventueel aangeraden verbouwingen.

Verantwoord investeren in vastgoed

Daarbij weet ZUID Beheer exact wat de actuele huurprijzen zijn en kunnen we op basis hiervan een nauwkeurige rendementsberekening maken, zodat u op verantwoorde wijze uw geld kunt investeren in vastgoed. Hierbij is een goede rendementsberekening een belangrijk besliscriterium. Na aankoop van het onroerend goed helpen we u direct met het vinden van geschikte huurders en het opstellen van juridisch sluitende huurovereenkomsten.

Vastgoedbeleggen regio Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven is een innovatieve regio die sterk in ontwikkeling is. Vanwege haar sterke economische groei is de regio enorm aantrekkelijk is voor werkmigranten, uit binnen- en buitenland. Hierdoor is er een toenemende behoefte aan huurwoningen voor expats in de regio. Ook is de lichtstad met de bekende Technische Universiteit een trekpleister voor studenten uit binnen- en buitenland. Deze redenen samen maken Eindhoven een heel interessante stad om te investeren in vastgoed.

Contact

Bent u al enige tijd vastgoedbelegger of denkt u erover om te gaan investeren in vastgoed? En wilt u advies over het optimaliseren van de opbrengst van uw panden, hulp met de verhuur ervan of het vastgoedbeheer volledig uitbesteden? Wij begeleiden u graag. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Hier vindt u ons actuele woningaanbod.

    Ik wil verhuren!

    Vul het inschrijfformulier in en we gaan meteen voor u aan de slag om uw woning te kunnen verhuren/beheren.

    Nu verhuren!

    Of vul u gegevens in en wij nemen direct contact met u op.