Appartement verhuren

ZUID Beheer is gespecialiseerd in de verhuur van appartementen in de Eindhoven Brainport Regio. We zijn experts in de nichemarkt van tijdelijke verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde appartementen aan zowel internationals (expats) als bedrijven. Hierdoor hebben we vaak een actueler beeld van de markt dan reguliere verhuurpartijen. Met 20 jaar ervaring in vastgoedbeleggingen adviseren wij u graag vanuit onze ervaring en expertise.

Appartement verhuren regels

Een appartement verhuren mag vaak alleen als er aan een aantal regels wordt voldaan. Het is belangrijk om vooraf de wetgeving rondom de huurmarkt goed te kennen. Welke rechten hebben huurders van uw appartement? En wat moet er in een huurcontract staan? Bent u niet helemaal op de hoogte van alle regels? Geen probleem. Onze experts kunnen u hier alles over vertellen.

Begeleiding bij aankoop en verhuur appartement

ZUID Beheer biedt naast begeleiding in het verhuurproces ook hulp bij aankoop van een appartement. We adviseren u graag over de locatie, verkoopbaarheid, verwachte huuropbrengsten, de meest optimale plattegrondindelingen en eventueel aangeraden verbouwingen. Daarnaast maken we op basis van actuele huurprijzen een goed onderbouwde rendementsberekening. En na aankoop van het appartement helpen we u direct het vinden van geschikte huurders en het opstellen van juridisch sluitende huurovereenkomsten.

Verhuur uw appartement via ZUID Beheer

Met uitgebreide ervaring in het verhuren van appartementen en het volledig ontzorgen van verhuurders is ZUID Beheer de ideale partij voor het verhuren van uw appartement aan expats of bedrijven. Zowel kaal, gemeubileerd als gestoffeerd, in verschillende prijsklassen en voor zowel korte als lange termijn. Ons vaste tarief betekent dat u geen bemiddelingskosten betaalt, ongeacht het aantal huurwisselingen.

Contact

Wilt u meer informatie over het verhuren van uw appartement in de regio Eindhoven? Kies voor professioneel, veilig en eenvoudig. Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

    Ik wil verhuren!

    Vul het inschrijfformulier in en we gaan meteen voor u aan de slag om uw woning te kunnen verhuren/beheren.

    Nu verhuren!

    Of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.