Verhuurmakelaar

Het ZUID Beheer team   

Onze verhuurmakelaar(s) en het team van ZUID Beheer heeft jarenlange ervaring bij diverse vastgoedpartijen, onder andere in de nichemarkt van de verhuur van gestoffeerde en gemeubileerde woningen aan internationals (expats en highly skilled migrants). Hierdoor heeft ZUID een uitgebreid netwerk opgebouwd van (inter)nationale bedrijven.  

Onder de hoede van onze verhuurmakelaar 

De verhuurmakelaar van ZUID Beheer staat voor persoonlijke, betrouwbare en professionele begeleiding bij de verhuur van uw woonruimte. ZUID Beheer gaat voor u op zoek naar de ideale huurder. Om dit te bewerkstelligen zorgen wij onder andere voor professionele vastgoedfotografie, een pakkende advertentietekst en een verhuurbord. Wanneer een potentiële huurder zich meldt, voeren wij een gedegen huurdersscreening uit en onderhouden we het contact met de potentiële huurder tot de huurovereenkomst ondertekend is.  

Verhuurmakelaars van ZUID Beheer onderscheiden zich van een reguliere verhuurmakelaar doordat zij, ook na het ondertekenen van de huurovereenkomst, optreden als tussenpersoon tussen uzelf en uw huurder. Onze verhuurmakelaars functioneren in zeker zin als consulent. Wij nemen deels of volledig het beheer van uw woning onder onze hoede en u wordt desgewenst volledig ontzorgd. Van communicatie met huurders en leveranciers, tot het uitvoeren van reparaties en huurpenning incasso’s. Zo bent u ervan verzekerd dat uw woning gedurende de gehele huurperiode in goede handen is.  

Vast maandbedrag zonder extra kosten  

ZUID Beheer werkt met een uniek concept, namelijk met een vast maandbedrag. U krijgt bij ZUID altijd advies & begeleiding van één van onze ervaren verhuurmakelaars. In tegenstelling tot een reguliere verhuurmakelaar werken wij niet met bemiddelingskosten en zijn alle verhuuractiviteiten in de maandelijkse kosten inbegrepen. Transparant en zonder extra kosten bij mutaties.  

Wat doet ZUID voor u?  

Persoonlijke kennismaking (informatie & advies)

Persoonlijke kennismaking (informatie & advies)

ZUID Beheer neemt de tijd om u persoonlijk te leren kennen en informatie te geven over onze werkwijze. Dan plannen we graag een afspraak voor een bezoek aan het bewuste adres.
Pandopname

Pandopname

Onze verhuurmakelaar kan u het beste voorzien van de juiste informatie en een marktconforme huurprijs wanneer het pand wordt opgenomen. Er wordt een rapport opgemaakt met de woningspecificaties.
Opstellen van advertentietekst

Opstellen van advertentietekst

Aan de hand van het opnamerapport zullen wij een wervende advertentietekst schrijven die de juiste huurkandidaten aanspreekt.
Professionele foto voorzijde

Professionele foto voorzijde

ZUID Beheer werkt samen met professionele vastgoedfotografen om een foto te maken van de voorzijde van uw woning die eruit springt.
Professionele woningfotografie

Professionele woningfotografie

De eerste indruk zegt alles, daarom zorgen wij met professionele vastgoed foto’s voor een optimale presentatie van zowel de binnenzijde als de buitenzijde van uw woning. Voor al onze vastgoedfotografie werken wij samen met professionele vastgoedfotografen.
Website plaatsing

Website plaatsing

Online-presentatie is erg belangrijk om uw woning zo snel mogelijk bij de juiste mensen onder de aandacht te brengen. Zodra wij alle gegevens van u hebben ontvangen plaatsen wij uw woning binnen 24 uur online op www.zuidbeheer.nl.
Website plaatsing

Website plaatsing

Naast het plaatsen op onze eigen druk-bezochte website, plaatsen wij uw woning ook binnen 24 uur online bij de meeste bekende, landelijke websites:
• Jaap.nl
• Pararius.nl
• Huurstunt.nl
• Huurwoningen.nl
Website plaatsing incl. Funda

Website plaatsing incl. Funda

Met gemiddeld 5 miljoen bezoekers per maand heeft Funda een gigantisch online bereik waarbij uw woning extra goed onder de aandacht gebracht wordt bij potentiële huurders. Profiteer van het bereik en betrouwbare imago van Funda door te kiezen voor het “Extra” pakket, waarbij een kwartaal plaatsing op Funda inbegrepen is.
Communiceren met potentiële huurders

Communiceren met potentiële huurders

In het voortraject communiceren wij met potentiële huurders die interesse hebben getoond in uw woning, en zullen alle contacten op ons nemen tot het moment dat een huurovereenkomst getekend is.
Huurders screening

Huurders screening

Wij screenen uw toekomstige huurders aan de hand van arbeidsovereenkomsten, loonstroken en/of jaarrekeningen.
Kredietwaardigheidstoetsing

Kredietwaardigheidstoetsing

Wij screenen uw toekomstige huurders aan de hand van arbeidsovereenkomsten, loonstroken en/of jaarrekeningen. Tevens laten we een geavanceerde kredietwaardigheidscheck via Focum uitvoeren, zo helpen we fraude en wanbetalingen te voorkomen.
Bezichtigingen

Bezichtigingen

Onze verhuurmakelaar zal potentiële huurders rondleiden door uw woning. Zo krijgen toekomstige huurders de juiste indruk van de woning.
Begin- en eindinspectie

Begin- en eindinspectie

Onze verhuurmakelaar voert een uitgebreide begininspectie uit en neemt de meterstanden op. Voor vertrek van huurder(s) voeren wij een eindinspectie uit waarbij wij vaststellen of er zaken gerepareerd, vervangen of hersteld dienen te worden door de huurder(s). Indien nodig verrekenen wij dit met de borg. Tevens verzorgen wij de eindafrekening van G/W/E.
Sleuteloverdracht

Sleuteloverdracht

Wanneer het contract is getekend wordt de sleuteloverdracht ingepland. Uw ZUID-verhuurmakelaar maakt dan een uitgebreide begininspectie met foto’s en neemt de meterstanden op.
Communiceren met huurder(s)

Communiceren met huurder(s)

Wij zijn het vaste aanspreekpunt voor uw huurder(s) en alle overige betrokken partijen en zorgen voor duidelijke en transparante communicatie. Zo zorgen wij ervoor dat alles goed geregeld is gedurende de gehele huurperiode.

    Ik wil verhuren!

    Vul het inschrijfformulier in en we gaan meteen voor u aan de slag om uw woning te kunnen verhuren/beheren.

    Nu verhuren!

    Of vul uw gegevens in en wij nemen direct contact met u op.